Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Rīgas "Dinamo" iekļūšana Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas ceturtdaļfinālā sarežģījusi komandas nākamo mājas spēļu grafiku, jo mači sakrīt ar koncertiem "Arēnā Rīga".

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" ceturtdien dramatiskā cīņā pagarinājumā ar 2:1 pieveica Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Maskavas "Dinamo", triumfējot visā sērijā ar 4-2.

Nākamajā kārtā rīdzinieki tiksies ar Jaroslavļas "Lokomotiv" vai Mitišču "Atlant", kuras regulārajā čempionātā Rietumu konferencē ierindojās augstāk par rīdziniekiem. Tādējādi šajā sērijā pirmās divas spēles 8. un 10.martā notiks izbraukumā, bet 12. un 14.martā spēles būs rīdzinieku laukumā. Ja sērijā līdz četrām uzvarām būs nepieciešamas nākamās spēles, tad 16.martā mačs būs viesos, 18.martā – Rīgas "Dinamo" laukumā, bet 20.martā atkal viesos.

Kā liecina "Arēna Rīga" mājaslapa internetā, 12.martā "Arēnā Rīga" uzstāsies viens no Krievijas šobrīd slavenākajiem estrādes mūzikas izpildītājiem Valērijs Meladze. Savukārt 18.martā "Arēnā Rīga" uzstāsies gregoriāņu mūku dziedājumu iedvesmotā vācu grupa "Gregorian".

Pagaidām Rīgas "Dinamo" nav komentējis, kā tiks risināta problēma ar spēlēšanu "Arēnā Rīga".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!