Foto: Reuters/Scanpix
Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) Omskas klubs "Avangard" ir uzrunājusi pazīstamo čehu speciālistu Vladimiru Ružičku, aicinot viņu uzņemties komandas galvenā trenera pienākumus, ziņo krievu un čehu prese.

Prāgas "Slavia" un pasaules čempionu, Čehijas izlases treneris ir apstiprinājis, ka no Omskas "Avangard" ir saņemts izdevīgs piedāvājums, un savu atbildi viņš sniegs līdz šīs nedēļas beigām. "Avangard" piedāvājuši čehu speciālistam līgumu uz trim gadiem, raksta "Sport Ekspress".

"Runa ir par apjomīgu kontraktu uz trim gadiem, taču šai gadījumā jautājums nav tikai par naudu," saka Ružička. "Man ir zināmi pienākumi attiecībā uz savu klubu."

Pirms šīs sezonas Ružička pagarinājis līgumu ar "Slavia" uz septiņiem gadiem un viņa aiziešana klubu nostādītu smagā situācijā.

Par Ružičku KHL ir stabila interese - pērn pavasarī viņu pie sevis aicināja Sanktpēterburgas SKA un tas pats "Avangard", bet šogad februārī ar Ružičku sazinājušies Ufas "Salavat Julajev", kas meklējuši aizvietotāju Vjačeslavam Bikovam, ja tas sezonas beigās aizietu no Ufas kluba, ziņo čehu mēdiji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!