Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" kapteinim Sandim Ozoliņam ASV veikta muguras operācija un patlaban viņš tur ārstējas, intervijā laikrakstam "Diena" pastāstījis AS "Dinamo Rīga" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

Savickis atzina, ka iespējama arī 39 gadus vecā Ozoliņa palikšana komandā uz vēl vienu sezonu.

"Ozoliņš patlaban ārstējas Amerikā. Viņam ir izdarīta muguras operācija. Atbrauks, tad ar viņu runāsim un apspriedīsim iespējamo turpmāko sadarbību. Sezona Sandim nebija īpaši veiksmīga, acīmredzot bija veselības problēmas," "diena.lv" citē Savicki. "Es gribētu, lai Sandis komandai vēl būtu noderīgs. Viņš ir ne tikai aizsargs, bet mūsu zvaigzne, kapteinis un komandas iedvesmotājs. Ja viņš būs gatavs pieņemt mūsu piedāvājumu, kas nebūs tik dāsns kā pagājušajā sezonā, tad Ozoliņš turpinās spēlēt "Dinamo"."

Kā ziņots, laikraksts "Sporta Avīze" nesen vēstīja, ka Rīgas "Dinamo" rindās Ozoliņa alga šosezon bija 935 000 eiro (657 118 lati), bet interesi par aizsarga pakalpojumiem izrādot Magņitogorskas "Metallurg" komanda, kas viņam piedāvā trīs miljonus dolāru (1 593 000 latu).

Šosezon Rīgas "Dinamo" jau ceturto sezonu pēc kārtas iekļuva Gagarina kausā, tomēr nespēja pārvarēt pirmo kārtu, kurā saspringtā sērijā ar 3-4 piekāpās Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Šosezon aizvadītajās 50 KHL regulārā čempionāta spēlēs Ozoliņš guva desmit vārtus un izpildīja desmit rezultatīvas piespēles, bet septiņās Gagarina kausa cīņās viņa kontā vārti un rezultatīva piespēle.

Savukārt kopumā aizvadītajās 158 KHL spēlēs aizsargs izcēlies ar 22 vārtiem un 65 rezultatīvām piespēlēm.

Rīgas "Dinamo" komandā Ozoliņš spēlē kopš 2009./2010.gada sezonas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!