Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Pirmdien, sākot biļešu iepriekšpārdošanu uz Rīgas "Dinamo" "play-off" mājas spēlēm, pāris stundu laikā nopirktas gandrīz visas biļetes uz 26.februāra spēli, kurā Rīgas "Dinamo" komandas pretinieki būs Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Maskavas "Dinamo" komanda.

Kā informēja Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" pārstāve Agnese Meldere, neskatoties uz to, ka šogad biļešu cenas uz izslēgšanas mājas spēlēm nav lētas, hokeja fanu interese nav zudusi un ātrums, kādā biļetes iepriekšpārdošanā tiek iegādātas, ir līdzīgas iepriekšējiem gadiem.

Patlaban uz 26.februāra spēli vēl ir pieejams neliels skaits stāvvietu biļešu, savukārt uz 27.februāra spēli pieejamas vēl ir ne tikai stāvvietas, bet arī sēdvietu biļetes.

Pēc 23.februāra tirdzniecībā nonāks arī tās biļetes, kuras tika rezervētas abonementiem, bet netika izņemtas, pastāstīja Meldere.

"Pieprasījums pēc biļetēm uz spēlēm šodien bija liels, un "Biļešu serviss" bija noslogots, jo vienā sekundē tika saņemti 400 pircēju pieprasījumi," skaidroja Rīgas "Dinamo" pārstāve.

Uz katru no spēlēm tirdzniecībā tiek laists aptuveni 7000 biļešu. Biļešu cenas uz Rīgas "Dinamo" Gagarina kausa izcīņas mājas spēlēm "Arēnā Rīga" atkarībā no sektora ir 8, 10, 12, 15, 18, 22, 24 un 30 lati. Tāpat ir pieejamas stāvvietu biļetes, kas maksā septiņus latus. Ierobežotā skaitā var iegādāties arī biļetes ar 50% atlaidi pensionāriem, skolēniem un studentiem.

Pirmdien ar nelielu laika nobīdi "Biļešu servisa" kasēs sākās biļešu iepriekšpārdošana, jo bija nepieciešams precizēt spēļu laikus.

Kā ziņots, hokeja līdzjutējiem ir iespējams iegādāties biļetes uz Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" spēlēm Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas pirmajā kārtā jeb Rietumu konferences ceturtdaļfinālā pret Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Maskavas "Dinamo" komandu.

26 februārī mačs sāksies plkst.19. Tas saistīts ar to, ka piektdien, 25.februārī, "Arēnā Rīga" notiks pasaulslavenās dziedātājas Kailijas Minogas koncerts. Ņemot vērā, ka skatuves demontāža aizņem ilgu laiku, KHL Sacensību departaments pieņēmis lēmumu pārcelt sestdienas spēles laiku uz plkst.19.

Savukārt 27.februāra spēle "Arēnā Rīga" sāksies plkst.17.

Jau vēstīts, ka Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērija ritēs līdz vienas komandas četrām uzvarām.

Pirmos divus mačus Latvijas klubs 23.februārī un 24.februārī aizvadīs izbraukumā, bet nākamie divi mači 26.februārī un 27.februārī risināsies "Arēnā Rīga". Nepieciešamības gadījumā sērijas piektais mačs 1.martā atkal tiks aizvadīts pretinieku komandas laukumā, ja būs nepieciešama sestā spēle, tad tā 3.martā notiks "Arēnā Rīga", bet, ja sērijā būs vajadzīgs arī septītais mačs, tad tas 5.martā atkal notiks pretinieku laukumā.

Rīgas "Dinamo" komanda uz pirmo izslēgšanas spēli savā laukumā 26.februārī sagādājusi dāvanu visiem līdzjutējiem, kuri ieradīsies "Arēnā Rīga", - katram, ieejot hallē, tiks dāvāts speciāli šim mačam izgatavots T-krekls.

KHL Rietumu konferences noslēguma kopvērtējumā Maskavas "Dinamo" ieņēma otro vietu, bet Latvijas klubs palika septītajā pozīcijā.

Zīmīgi, ka pagājušās sezonas Gagarina kausa izcīņas otrajā kārtā jeb Rietumu konferences pusfinālā Rīgas "Dinamo" spēkojās ar Balašihas MVD vienību, ko arī vadīja Znaroks un Vītoliņš. Šajā sērijā līdz četrām uzvarām Latvijas klubs piekāpās ar 1-4.

Kā zināms, pirms šīs sezonas MVD komanda tika apvienota ar Maskavas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!