Lai gan Kontinentālās hokeja līgas (KHL) prezidents Aleksandrs Medvedevs paziņojis, ka Slovākijas klubs "Lev" pārceļas uz Čehijas galvaspilsētu Prāgu, Poprada vēlas saglabāt KHL klubu savā pilsētā, vēsta "allhockey.ru".

Pēc Medvedeva teiktā, "Lev" no Popradas pārcelsies uz Prāgu, kur mačus aizvadīs 17 000 līdzjutējiem paredzētajā "O2 arēnā". Tiesa, Medvedevs neprecizē, kā iespējama kluba pārcelšanās no vienas valsts uz citu.

Tikmēr Popradas mērs Antons Danko neilgi pēc tam slovāku masu medijiem apgalvoja, ka komanda pilsētā paliks. Visticamāk, "Lev" vietā būs HK "Poprad".

"Mēs cīnīsimies, lai KHL komanda paliktu Popradā. Ticu, ka KHL komanda būs Popradā," pārliecināts ir Danko.

Atgādinām, ka Medvedevs pirmdien paziņoja, ka KHL nākamajā sezonā spēlēs vēl viens slovāku klubs Bratislavas "Slovan".

Šogad līgā spēlēja 23 komandas, jo neilgi pirms sezonas sākuma traģiskajā aviokatastrofā bojā gāja visi Jaroslavļas "Lokomotiv" hokejisti. Nākamajā sezonā "Lokomotiv" gan plānojusi atgriezties KHL, bet neviena komanda pagaidām nav paziņojusi par nespēlēšanu nākamajā sezonā. Vēl līgā jau no nākamās sezonas vēlas spēlēt Milānas komanda. Ja "zaļā gaisma" tiks dota arī Itālijas klubam, tad KHL nākamajā sezonā varētu spēlēt 26 komandas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!