Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Pirmo spēli pēc gandrīz mēneša izlaišanas otrdien aizvadīja Latvijas aizsargs Georgijs Pujacs, bet viņa pārstāvētā Novosibirskas "Sibirj" komanda piedzīvoja zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē.

"Sibirj" hokejisti savā laukumā ar rezultātu 3:4 (2:0, 0:1, 1:2, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienībai.

"Sibirj" komandas kapteinis Pujacs šajā spēlē laukumā pavadīja 20 minūtes un četras sekundes, kuru laikā neizdarīja nevienu metienu pa vārtiem un nenopelnīja arī soda minūtes.

Šis Pujacam bija pirmais mačs kopš 2.oktobra, kad aizsargs guva potītes traumu.

Mača pamatlaikā "Sibirj" rindās vārtus guva Artjoms Vorošilo, Vjačeslavs Belovs un Aleksandrs Čerņikovs, kurš izlīdzinājumu panāca divas minūtes pirms pamatlaika beigām, bet "Torpedo" rindās ar diviem precīziem metieniem izcēlās Martins Tērnberjs, bet vienreiz precīzs bija Jūso Hietenens.

Pēcspēles metienu sērijā "Torpedo" komanda bija pārāka ar 2:1, uzvaras vārtus kārtējo reizi gūstot Metam Elisonam, kurš izšķirošo "bullīti" realizēja arī pagājušās nedēļas spēlē pret Latvijas klubu Rīgas "Dinamo", kurā "Torpedo" svinēja uzvaru pēcspēles metienos ar 3:2.

KHL Austrumu konferences kopvērtējumā šobrīd "Sibirj" komanda ar 26 punktiem 19 spēlēs ieņem sesto vietu.

Savukārt "Torpedo" hokejisti ar 33 punktiem 20 mačos pašlaik ieņem ceturto vietu Rietumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!