Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Traumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē svētdien guva Latvijas aizsargs Georgijs Pujacs, bet viņa pārstāvētā Novosibirskas "Sibirj" komanda ar rezultātu 1:3 (0:1, 0:1, 1:1) izbraukumā Maskavas CSKA vienībai, kuru šosezon vada bijušais Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers.

Pujacs, kurš ir "Sibirj" komandas kapteinis, pirmajā trešdaļā paguva nospēlēt tikai minūti un 43 sekundes, kad pēc sadursmes ar Niklasu Pēšonu laukumu varēja pamest tikai ar komandas biedru palīdzību.

Šajā laikā Pujacs arī paspēja izdarīt vienu metienu pa pretinieku vārtiem, kad spēcīgi meta no zilās līnijas.

Aizvadītajā mačā uzvarētājiem pa vieniem vārtiem guva Aleksandrs Guskovs, Dmitrijs Kugriševs un Dmitrijs Moņa. Savukārt goda vārtus "Sibirj" komandā 16 sekundes pirms pamatlaika beigām guva Jori Lehterja.

Tomēr CSKA komandā vēl laukumā neizgāja slavenais krievu hokejists Aleksejs Jašins.

KHL Austrumu konferences kopvērtējumā pēc šī mača "Sibirj" ar deviņiem punktiem astoņās cīņās atkritusi jau uz priekšpēdējo, 11.pozīciju, bet CSKA ar 13 punktiem astoņās spēlēs pakāpās uz ceturto vietu Rietumu konferencē.

Pujacs "Sibirj" komandā spēlē kopš 2009./2010.gada sezonas, bet sezonu iepriekš aizsargs pārstāvēja Toljati "Lada" un Rīgas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!