Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" jauniešu komanda "Rīga" piektdien pārbaudes spēlē "Inbox.lv" ledus hallē Piņķos ar rezultātu 4:2 pieveica Baltkrievijas vienības Minskas "Junostj" jauniešu komandu.

Šajā mačā Latvijas kluba labā precīzi meta Edgars Lipsbergs, Raimonds Vilkoits, Juris Upītis un Kirils Tambijevs.

Jāpiebilst, ka šajā mačā notika arī diezgan pamatīgs kautiņš, kurā "Rīga" vienības piecinieks kāvās pret pretinieku komandas spēlētāju virknējumu.

"Rīga" komandā šajā spēlē debitēja Valērijs Bobkovs, kuram ir Igaunijas un Krievijas pilsonība. Viņš Latvijā ieradās tikai pirmdien, bet jau mača pirmajā trešdaļā lauza roku.

Sestdien turpat Piņķos abas komandas tiksies atkārtoti, bet vēl divas savstarpējās pārbaudes spēles "Rīga" un "Junostj" aizvadīs 26. un 27.augustā Minskā.

Abas komandas nākamajā sezonā startēs Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL).

Jau ziņots, ka "Rīga" savā pirmajā pārbaudes mačā pagājušajā nedēļā ar 5:4 pieveica "Liepājas metalurgs 2" komandu, pēc tam ar 2:3 zaudēja Kazahstānas klubam Atirau "Beibaris", tad ar 2:3 piekāpās Baltkrievijas komandai "Minskije zubri", kas KHL kluba Minskas "Dinamo" jaunatnes komanda, bet pēc tam "Rīga" ar 4:3 pieveica Krievijas vienību Čerepovecas "Almaz", kas KHL kluba Čerepovecas "Severstaļ" jaunatnes komanda.

Vienu neoficiālu pārbaudes spēli "Rīga" hokejisti bija aizvadījuši arī iepriekš, kurā ar 1:4 piekāpās "Dinamo" komandas otrajam sastāvam.

Kā ziņots, pirmo spēli MHL čempionātā "Rīga" aizvadīs 5.septembrī, kad savā laukumā uzņems Sanktpēterburgas SKA-1946 vienību. Dienu vēlāk abas komandas tiksies vēlreiz.

Pēc tam 9.un 10.septembrī "Rīga" savā laukumā spēlēs ar citu Sanktpēterburgas klubu "Serebrannije Ļvi", bet pirmo izbraukumu aizvadīs 14.un 15.septembrī, kad viesosies pie Jaroslavļas "Loko" komandas.

Savukārt regulārā čempionāta pēdējā spēle ieplānota 6.martā viesos ar jau pieminēto "Serebrannije Ļvi".

Jau ziņots, ka "Rīga" nākamajā sezonā spēlēs MHL turnīra Rietumu konferencē.

Komandas "Rīga" pretinieki Rietumu konferences Ziemeļrietumu divīzijā būs Čerepovecas "Almaz", Jaroslavļas "Loko", Minskas "Minskije Zubri", Sanktpēterburgas "Serebrannije Ļvi", Sanktpēterburgas SKA-1946, Voskresenskas "Himik" un Minskas "Junostj" vienības.

"Rīga" savas mājas spēles MHL turnīrā iespēju robežās centīsies aizvadīt "Arēnā Rīga".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!