Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" ieguvis tiesības uz latviešu uzbrucēju Kasparu Daugaviņu, vēsta "Dinamo" mājaslapa internetā.

KHL ietvaros tiesības uz Daugaviņu bija Ņižņijnovgorodas "Torpedo", taču pagājušās nedēļas nogalē "Dinamo" ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs panācis vienošanos ar "Torpedo" un tagad tiesības uz Daugaviņu ir "Dinamo".

Daugaviņš šobrīd spēlē Amerikas Hokeja līgas (AHL) klubā Binghamtonas "Senators", kas ir NHL kluba Otavas "Senators" fārmklubs. Līgums ar Otavas klubu Daugaviņam beidzas pēc šīs sezonas un nākotnē "Dinamo" cer uz Daugaviņa iekļaušanos rīdzinieku rindās.

"Torpedo" tiesības uz Daugaviņu ieguva KHL 2009. gada jauno spēlētāju draftā, un līdz ar to, ja Latvijas izlases uzbrucējs vēlētos spēlēt KHL, tad viņam būtu jāslēdz līgums tieši ar Ņižņijnovgorodas komandu. Tagad Rīgas "Dinamo" šīs tiesības ir iemainījusi pret divām izvēles tiesībām 2011. gada KHL draftā, un gadījumā, ja Kaspars Daugaviņš vēlēsies savu karjeru turpināt KHL, tad viņš to varēs darīt Rīgas klubā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!