Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" noslēdzis jaunus līgumus ar aizsargu Krišjāni Rēdlihu un uzbrucēju Miku Indraši, vēsta komandas mājaslapa internetā.

Ar vienu no komandas aizvadītās sezonas aizsardzības līnijas līderiem Krišjāni Rēdlihu līgums parakstīts uz divām sezonām, bet ar Miku Indraši - uz trīs sezonām. Abi hokejisti šobrīd kopā ar Latvijas izlasi ir devušies uz pasaules čempionātu Zviedrijā.

31 gadu vecais aizsargs Krišjānis Rēdlihs aizvadītajā KHL sezonā piedalījās 50 regulārā čempionāta spēlēs, kurās guva sešus vārtus un atdeva 15 rezultatīvas piespēles, nopelnīja lietderības koeficentu "+17" un 41 soda minūtes, vidēji laukumā pavadot 21:09 minūtes. Play-off cīņās Krišjānis Rēdlihs piedalījās visos septiņos mačos, kuros izcēlās ar vieniem gūtajiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, kā arī nopelnīja lietderības koeficentu "-2", vidēji laukumā pavadot 22:41 minūtes. Krišjānis Rēdlihs rīdzinieku rindās spēlē kopš pirmās dienas, un četru KHL sezonu laikā komandas sastāvā viņš ir piedalījies 175 spēlēs, kurās guva 18 vārtus un atdeva 38 rezultatīvas piespēles, nopelnīja lietderības koeficentu "+5" un 74 soda minūtes, vidēji laukumā pavadot 19:38 minūtes.

21 gadu vecais uzbrucējs Miks Indrašis aizvadītās sezonas laikā paspēja uzspēlēt trīs dažādu komandu sastāvos trijos dažādos čempionātos. Vienu maču viņš DINAMO RĪGA sastāvā aizvadīja arī KHL čempionātā. Sezonu Miks Indrašis iesāka rīdzinieku fārmklubā "Liepājas metalurgs", un Baltkrievijas atklātajā čempionātā 27 spēlēs izcēlās ar pieciem gūtiem vārtiem un 11 rezultatīvām piespēlēm, nopelnot lietderības koeficentu "-8" un 14 soda minūtes. Sezonas otrajā pusē viņš HK "Rīga" sastāvā spēlēja MHL čempionātā – regulārajā čempionātā 20 spēlēs gūstot 12 vārtus un izdarot 9 rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnot lietderības koeficentu "+1" un 30 soda minūtes, bet 5 play-off cīņās guva 3 vārtus un atdeva 3 rezultatīvas piespēles, nopelnot lietderības koeficentu "0" un 4 soda minūtes. Miks Indrašis "Dinamo" sistēmā spēlē kopš 2008. gada. Miks Indrašis savulaik spēlējis Latvijas U18 un U20 izlašu sastāvos, bet šosezon debitēja arī Latvijas nacionālās izlases sastāvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!