Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Rīgas "Dinamo" ir pagarinājuši vēl uz vienu sezonu līgumu ar aizsargu Arvīdu Reķi, kurš komandai pievienojās 2010. gada vasarā, vēsta kluba mājas lapa.

Aizvadītajā KHL sezonā 32 gadus vecais aizsargs piedalījās 51 regulārā čempionāta spēlē, kurās guva divus vārtus un izdarīja piecas rezultatīvas piespēles, nopelnot lietderības koeficentu "+4" un 57 soda minūtes.

Diemžēl Reķis vienā no pēdējām regulārā čempionāta spēlēm guva savainojumu – pirksta lūzumu, un līdz ar to "play-off" mačos komandai nevarēja palīdzēt.

Savas karjeras laikā Arvīds Reķis septiņas sezonas aizvadījis Ziemeļamerikā – četras sezonas Ŗi "Otters" (OHL), trīs sezonas Peorijas "Rivermen" (ECHL), kā arī 18 spēles nospēlēja AHL kluba Vorčesteras "Icecats" sastāvā.

Pēc atgriešanās Eiropā Arvīds Reķis septiņas sezonas spēlēja Vācijas spēcīgākajā līgā DEL, piecas sezonas pārstāvot Augsburgas "Panthers", bet pēc tam divas sezonas - Volfsburgas "Grizzly Adams" komandā.

Latvijas izlases sastāvā Arvīds Reķis ir piedalījies divos olimpiskajos turnīros, aizvadot tajos deviņas spēles, un piecos pasaules čempionātos (29 spēles), kā arī savulaik pārstāvējis Latvijas U20 un U18 izlases.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!