Foto: LETA
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas „Dinamo” uz divām sezonām pagarinājis līgumu ar aizsargu Gunti Galviņu, vēsta komandas oficiālā mājaslapa internetā.

26 gadus vecais Galviņš „Dinamo” sastāvā ir spēlējis visās četrās KHL sezonās, pavisam komandas sastāvā aizvadot 224 spēles, no kurām 198 regulārajā čempionātā, bet 26 izslēgšanas turnīrā. Šajos mačos viņš guvis 16 vārtus un izdarījis 58 rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnījis lietderības koeficentu +13 un 137 soda minūtes, vidēji laukumā pavadot 19 minūtes un 57 sekundes.

Aizvadītā sezona Galviņam bija visrezultatīvākā viņa „Dinamo” karjeras laikā, un viņš kļuva par komandas rezultatīvāko aizsargu gan regulārajā čempionātā, gan arī izslēgšanas spēlēs, neizlaižot nevienu komandas maču.

Šīs sezonas regulārajā čempionātā aizsargs 54 spēlēs guva astoņus vārtus un veica 21 rezultatīvu piespēli, nopelnot arī lietderības koeficentu +11 un 28 soda minūtes. Viņš vidēji laukumā pavadīja 21 minūti un 47 minūtes. Savukārt septiņās Gagarina kausa cīņās viņš izdarīja trīs rezultatīvas piespēles, nopelnījas lietderības koeficentu +2 un divas soda minūtes, vidēji laukumā pavadot 22 minūtes 31 sekundi.

Atgādinām, ka iepriekš izskanēja informācija, ka par Galviņu interesi izrādīja vairāki Krievijas klubi, tomēr viņš izvēlējās palikt Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!