Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" parakstījusi līgumu ar talantīgo latviešu uzbrucēju Rihardu Bukartu, vēsta kluba oficiālā mājaslapa internetā.

Ar 16 gadus veco Bukartu, kuru "Dinamo" šī gada KHL spēlētāju draftā izvēlējās pirmajā kārtā ar devīto numuru, parakstīts trīs gadu divvirzienu līgums.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" sastāvā spēlē arī Riharda vecākais brālis Roberts Bukarts.

Iepriekšējo sezonu Rihards Bukarts aizvadīja Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandā Stupino "Kapitan" , kuras sastāvā 47 spēlēs izcēlās ar 11 vārtu guvumiem un 11 rezultatīvām piespēlēm. Turklāt viņš kļuva par jaunāko vārtu guvēju līgas vēsturē.

Bukarts šajā sezonā Latvijas U-18 izlases sastāvā spēlēja Pasaules čempionāta spēcīgākajā dicīzijā, un ar 5 rezultatīvām piespēlēm 6 spēlēs palīdzēja komandai saglabāt vietu spēcīgāko izlašu sabiedrībā.

Atgādinām, ka "Dinamo" komanda šajā starpsezonā noslēgusi līgumus ar latviešu uzbrucēju Raiti Ivanānu, kanādiešu aizsargu Matjē Karlu un uzbrucēju Aleksandru Žirū, vārtsargu Mīkaelu Telkvistu, kurš atgriezīsies vienības rindās, un uzbrucēju Robu Šrempu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!