Foto: LETA
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" pēc abpusējas vienošanās pārtraukusi līgumu ar uzbrucēju Jakubu Šindelu.

Čehs komandai pievienojās oktobra pirmajā pusē un šajā laikā KHL regulārajā čempionātā aizvadīja 21 spēli, kurās guva vienus vārtus, nopelnīja 19 soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -10. Vidēji spēlē viņš laukumā pavadīja 12 minūtes un 32 sekundes.

25 gadus veco Šindelu 2004.gadā Nacionālās hokeja līgas (NHL) jauno spēlētāju draftā otrajā kārtā ar kopējo 54.numuru izvēlējās Čikāgas "Blackhawks" komanda. Tomēr pasaulē spēcīgākajā līgā čeham tā arī nav izdevies debitēt.

Pagājušo sezonu Šindels aizvadīja Somijas komandā Lahti "Pelicans", kuras sastāvā 59 regulārā čempionāta spēlēs guva 15 vārtus un izpildīja 18 rezultatīvas piespēles.

Pirms šīs sezonas Šindels uz pārbaudes laiku pievienojās Šveices vienībai Klotenes "Flyers", tomēr guva smagu žokļa traumu un paspēja aizvadīt tikai piecas spēles, kurās izpildīja divas rezultatīvas piespēles.

Pašlaik KHL ir decembra pārtraukums, bet Rīgas "Dinamo" nākamajos mačos izbraukumā spēkosies ar Slovākijas komandu Popradas "Lev" (20.decembrī) un Baltkrievijas vienību Minskas "Dinamo" (22.decembrī).

Savukārt gada izskaņā Rīgas "Dinamo" dosies uz Šveici, kur piedalīsies Špenglera kausā.

Šobrīd KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 46 punktiem 33 mačos ieņem septīto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!