Foto: F64
Rīgas "Dinamo" sniegums Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas pirmajā pusē atzīts par labu, informē "Dinamo".

Tā otrdien savā sēdē lēma "Dinamo Rīga" padomes un valdes locekļi.

Otrdien notikušajā "Dinamo Rīga" valdes un padomes sēdē arī izskatīja jautājumus par pasākumiem, kas būtu veicami komandas turpmākā snieguma uzlabošanai. Sīkāk par šo jautājumu informācija netiek sniegta.

Tāpat "Dinamo Rīga" padomes un valdes locekļi izskatīja jautājumu par Rīgas "Dinamo" dalību prestižajā hokeja turnīrā "Špenglera kauss", kas no 26.-31. decembrim norisināsies Šveices pilsētā Davosā. Uzdevumu komandai šajā turnīrā noteikts iekļūšanu finālā.

Atgādinām, ka oktobra vidū AS "Dinamo Rīga" padomes un valdes locekļi uzklausīja Rīgas "Dinamo" galveno treneri Peku Rautakallio, ģenerālmenedžeri Normundu Sējēju un komandas kapteini Sandi Ozoliņu par komandas sniegumu KHL regulārā čempionāta sākumā, un to izvērtēja kritiski. Toreiz "Dinamo Rīga" vadība pieņēma virkni lēmumu, lai komandas sniegums jau tuvākajā laikā uzlabotos.

KHL sezonas pirmajās 14 spēlēs Rīgas "Dinamo" bija izcīnījusi četras uzvaras, un KHL kopvērtējumā ieņēma 21.vietu 23 komandu konkurencē. Savukārt šobrīd pēc aizvadītām 30 spēlēm rīdzinieki ar 43 punktiem ir nostabilizējušies Rietumu konferences astotniekā, ieņemot astoto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!