Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas „Dinamo” uz šī gada pēdējām divām čempionāta izbraukuma spēlēm ar Popradas „Lev” un Minskas „Dinamo” dodas 26 hokejistu sastāvā, vēsta komandas oficiālā mājaslapa internetā.

Uz spēli Popradā „Dinamo” devusies ar diviem vārtsargiem, deviņiem aizsargiem un 15 uzbrucējiem. Šajā izbraukuma sērijā ir devušies arī traumētie Arvīds Reķis un Jānis Andersons, kā arī no jauniešu komandas „Rīga” izsauktais Mārtiņš Jakovļevs.

Tikmēr vienības uzbrukumu pastiprinās Roberts Bukarts un Ainārs Podziņš. Podziņš ir atgriezies „Dinamo” sastāvā, jo viņš neiekļuva Krievija U-20 izlasē uz pasaules čempionātu.

Tikmēr mājās palika Andris Džeriņš, kurš turpina dziedēt lauzto roku, un Rodrigo Laviņš, kuram pagājušajā ceturtdienā tika veikta savainotās rokas operācija. Laviņš komandas sastāvā varētu atgriezties aptuveni pēc trim nedēļām.

„Dinamo” ar „Lev" hokejistiem spēkosies otrdien, turpretim šogad pēdējo KHL cīņu Latvijas komanda aizvadīs ceturtdien pret Minskas „Dinamo". No Baltkrievijas komanda atgriezīsies Rīgā, lai gada nogalē dotos uz prestižo Špenglera kausa izcīņu Šveicē.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā "Dinamo" ar 46 punktiem 33 spēlēs ieņem septīto pozīciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!