Foto: Itar-Tass/Scanpix
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Ufas "Salavat Julajev" neaizsargāto spēlētāju sarakstā iekļāvis pazīstamo uzbrucēju Maksimu Sušinski un pieredzējušo aizsargu Oļegu Tverdovski.

"Mēs atjauninām komandas sastāvu. Runājot par Tverdovski, šķiršanās bija abpusēja iniciatīva. Oļegs nebija apmierināts ar mazo spēles laiku, bet Sušinskis, lai gan centās un cītīgi trenējās, nespēja izpildīt uzdevumu, ko viņam izvirzīja treneri. Tāpēc jau viņš par līderi nekļuva," Krievijas masu medijos citēts "Salavat Julajev" galvenā trenera pienākumu izpildītājs Veners Safins.

37 gadus vecais Sušinskis visu profesionālu karjeru aizvadījis Krievijā, bet šogad no Sanktpēterburgas SKA pārgāja uz Ufas komandu. Šajā sezonā "Salavat Julajev" rindās viņš aizvadījis 25 spēles, kurās guva sešus vārtus un izdarīja desmit rezultatīvas piespēles.

Savukārt 35 gadus vecais Tverdovskis karjeras laikā NHl ir aizvadījis vairāk nekā 700 spēles. "Salavat Julajev" rindās viņš spēlēja pēdējās sezonas, bet šajā sezonā piedalījies 12 spēlēs, rezultativitātes punktus negūstot, nopelnot astoņas soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu "-5".

Ja abus hokejistus neizvēlēsies neviens KHL klubs, viņi turpinās spēlēt Krievijas augstākās līgas (VHL) klubā Ņeftekamskas "Toros".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!