Foto: Mango
Bijušais Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas “Dinamo” ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs apstiprināts par Čehijas komandas Prāgas “Lev” ģenerālmenedžeri, vēsta Čehijas interneta mājaslapa “ceskenoviny.cz”.

Atgādinām, ka Sējējs 10.aprīlī iesniedza atlūgumu “Dinamo” vadībai, skaidrojot to ar jaunu izaicinājumu. Sējējs Rīgas klubā nostrādāja četrus gadus. “Dinamo” komandā viņa amatu uz laiku ieņem kluba valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis.

Tikmēr Čehijas mediji apstiprinājuši, ka Sējējs turpinās darbu Prāgā, kā arī nosaukusi jauno galveno treneri – Josefu Jandaču.

Atgādinām, ka aizvadītajā sezonā “Lev” komanda spēlēja Slovākijas pilsētā Popradā, bet no nākamās sezonā tā spēles aizvadīs Prāgā, „O2” arēnā, kurā ir 17 000 skatītāju vietas. Komandas pārcelšanās uz Čehiju varētu būt viens no iemesliem, kāpēc Sējējs piekrita strādāt tur, jo viņš savas spēlētāju karjeras laikā vairākus gadus aizvadīja tieši šis valsts klubos.

Atgādinām, ka KHL nākamajā sezonā pievienosies Slovākijas komanda Bratislavas “Slovan”, kas jau nokārtojusi visas formalitātes. Tāpat līgas prezidents Aleksandrs Medvedevs ir pārliecināts, ka KHL nākamajā sezonā spēlēs arī Ukrainas komanda Doņeckas “Donbass”.

Šogad līgā spēlēja 23 komandas, jo neilgi pirms sezonas sākuma traģiskajā aviokatastrofā bojā gāja visi Jaroslavļas "Lokomotiv" hokejisti. Nākamajā sezonā "Lokomotiv" atgriezīsies KHL, bet neviena komanda pagaidām nav paziņojusi par nespēlēšanu nākamajā sezonā. Līdz ar "Slovan" un "Donbass" pievienošanoas KHL nākamajā sezonā būs 26 komandas. Ja "zaļā gaisma" tiks dota arī Itālijas klubam, tad KHL nākamajā sezonā varētu spēlēt 27 komandas

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!