Foto: AFP/Scanpix
Latvijas hokeja izlases aizsargs Kārlis Skrastiņš intervijā laikrakstam "Telegraf" atklāja, ka, visticamāk, pēc gaidāmās sezonas pievienosies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam Rīgas "Dinamo".

Skrastiņš pagājušajā vasarā pārgāja uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Dalasas "Stars", ar kuru viņam ir līgums vēl uz vienu sezonu. Pēc šīs sezonas 36 gadus vecais Skrastiņš plāno atgriezties uz dzīvi Latvijā un spēlēt Rīgas "Dinamo".

"Tādu iespējamību neizslēdzu. Tas varētu jau notikt nākamgad. Man beidzas līgums ar Dalasas komandu. Un jaunāks es nekļūstu. Par to jādomā jau tagad," par savu iespējamo spēlēšanu Rīgā intervijā stāsta Skrastiņš. "Pie tam nākamgad manai vecākajai meitai jāsāk iet skolā. Arī no šī viedokļa mana pāreja būtu tikai pareiza. Amerikā taču nespēlēšu visu dzīvi."

"Tā kā mana parādīšanās Rīgas "Dinamo" rindās var prognozēt ar lielu iespējamību," piebilst latviešu aizsargs.

Tomēr Skrastiņš nenoliedz, ka varētu izmantot iespēju vēl aizkavēties NHL, ja radīsies tāda izdevība. "Ja būs iespēja palikt Amerikā, palikšu tur uz vēl kādu laiku, lai tikai veselība nepieviltu. Tur arī dzīve ir mierīgāka, un bērniem ir labi. Dzīve rādīs, kā būs. Pagaidīsim līdz nākamajai sezonai."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!