Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Pēc hokejista lūguma Rīgas "Dinamo" hokeja klubs pārtraucis līgumattiecības ar kanādiešu uzbrucēju Broku Troteru, kurš panācis vienošanos uz nākamo sezonu ar Nacionālās Hokeja līgas (NHL) klubu Monreālas "Canadiens", vēsta Rīgas kluba mājas lapa.

Līgums ar Broku Troteru pirms iepriekšējās sezonas tika noslēgts uz divām sezonām, taču tajā bija punkts, kas paredzēja to pārtraukt gadījumā, ja hokejistam radīsies iespēja noslēgt līgumu ar NHL klubu. Savukārt Rīgas "Dinamo" saglabā tiesības uz Broku Troteru Kontinentālajā hokeja līgā (KHL).

24 gadus vecais Broks Troters Rīgas "Dinamo" sastāvā aizvadīja vienu sezonu, KHL regulārajā čempionātā 49 spēlēs gūstot deviņus vārtus un atdodot 17 piespēles, kā arī nopelnot lietderības koeficentu "+3" un 38 soda minūtes. Savukārt "play-off" mačos viņš piedalījās 11 spēlēs, gūstot četrusvārtus un izdarot piecas piespēles, kā arī nopelnot lietderības koeficentu "-7" un 10 soda minūtes.

Jau ziņojām, ka pirms pievienošanās Rīgas "Dinamo" Broks Troters bija Monreālas "Canadiens" sistēmas spēlētājs, vairākas sezonas aizvadījis "Canadiens" fārmklubā Hamiltonas "Bulldogs".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!