Foto: Itar-Tass/Scanpix
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) jaunās sezonas sākumā jau izcēlušies līgas kauslīgākās komandas Čehovas "Vitjaz" hokejisti, vēsta KHL.

Ceturtdien savā ceturtajā spēlē šajā sezonā "Vitjazj" viesos ar 0:4 zaudēja Magņitogorskas "Metallurg", bet pēdējā trešdaļā Čehovas hokejisti atklāti centās izprovocēt pretiniekus uz kautiņu. Īpaši ciest dabūja "Metallurg" vārtsargs Georgijs Gelašvili, kuru traumas dēļ nepilnas trīs minūtes pirms mača beigām nācās arī nomainīt.

"Vitjazj" rindās šoreiz ar agresivitāti izcēlās Kristofs Brenans un Džeremijs Jablonskis, kuri pa diviem nopelnīja 48 soda minūtes.

Asi par "Vitjazj" hokejistu rīcību pēc cīņas izteicās "Metallurg" uzbrucējs Sergejs Fjodorovs. "Mums ir jāspēlē hokejs. Jā, tā ir vīru spēle, asa spēle. Protams, dažreiz emocijas sit augstu vilni, tas saprotams. Bet šie puiši taču ir spēlējuši okeāna otrā pusē, es tur esmu spēlējis. Mēs visi ļoti labi zinām, ka ir zināmi rāmji, cieņas kodekss. Aiztikt vārtsargu – tas ir pēdējais... Ja šajā līgā uzklūp vārtsargiem, tad tas ir kauns."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!