Foto: LETA
Baltijas kausa izcīņas kalnu slēpošanā milzu slaloma sacensībās trešdien uzvaru vīriešiem svinēja Latvijas sportists Kristaps Zvejnieks, bet sievietēm otrajā vietā ierindojās Ieva Meldere.

Vīriešu elites grupas sacensībās Zvejnieks divu braucienu summā uzrādīja laiku minūte un 24,86 sekundes, par 0,91 sekundi apsteidzot otrdien supergiganta disciplīnā uzvarējušo Robertu Rodi.

Trešajā vietā ierindojās Miks Zvejnieks, kurš uzvarētājam zaudēja 1,25 sekundes.

Kristaps Zvejnieks līdz ar to kļuva par uzvarētāju arī junioru klases ieskaitē, paralēli kļūstot arī par Latvijas čempionu.

Jāizceļ, ka Latvijas pārstāvji sacensībās ieņēma pirmās septiņas vietas.

Savukārt sievietēm uzvaru svinēja igauniete Trīna Tobi, kura kļuva par uzvarētāju arī junioru klases ieskaitē. 1,21 sekundi no Tobi atpalika Meldere, kura līdz ar to kļuva par Latvijas čempioni, bet trešajā vietā 1,33 sekundes aiz uzvarētājas finišēja Liene Fimbauere.

Ceturtajā pozīcijā sacensībās un trešajā vietā starp Latvijas sportistēm ierindojās Liene Bondare, kura otrdien bija labākā supergiganta disciplīnā.

Milzu slaloma un slaloma sacensībās nestartē trešās vietas ieguvēja supergigantā Agnese Āboltiņa, kura devusies uz Norvēģiju, lai kārtotu studijas iespējas šajā valstī.

Šogad Baltijas kausā traumas dēļ nevar piedalīties Lelde Gasūna, kura pērn kļuva par trīskārtēju Latvijas čempioni.

Ceturtdien sportisti veiks slalomu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!