Foto: Publicitātes foto
SIA "Privātais mežs" ievieš fundamentālas pārmaiņas mežsaimniecības nozarē Baltijas reģionā. Kā daļa no lielas, starptautiskas mežsaimniecības uzņēmumu grupas ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi, "Privātais mežs" ir ātri kļuvis pazīstams ar savām stabilajām vērtībām, apņemšanos uzturēt ilgtspējību un izcilu darba vidi. Grupas ieņēmumi pārsniedz 25 miljonus eiro, un uzņēmuma izaugsme Latvijā pēdējo trīs gadu laikā ik gadu ir dubultojusies – tas ir stabils pamats, kas ļauj uzņēmumam Latvijā noteikt jaunus mežsaimniecības standartus.

Uzņēmuma kultūras pamatā: profesionalitāte, komandas darbs un izaugsme

SIA "Privātais mežs" kolektīvs tiecas uz profesionalitāti, uzticamību, pozitīvu attieksmi un spēcīgu komandas garu. "Šeit, uzņēmumā "Privātais mežs", mēs veidojam vidi, kur darbinieki var augt ne tikai profesionāli, bet arī kā indivīdi," stāsta uzņēmuma izpilddirektors Aleksandrs Kļaviņš. Nodrošinot neizsīkstošas mācību iespējas, piemēram, uzņēmuma apmaksātus pasākumus, apmācības, izglītojošus seminārus un pašvadītus tiešsaistes kursus, uzņēmums atbalsta savu darbinieku profesionālo un individuālo izaugsmi.

Ilgtspējību veicinošas mežsaimniecības metodes un izcila klientu apkalpošana

"Privātais mežs" izceļas ar savu aizrautīgo nodošanos ilgtspējīgas mežsaimniecības praksēm un apņemšanos īstenot savu ilgtermiņa plānu iestādīt desmit kokus viena nocirstā vietā. "Mēs uzskatām, ka ilgtspējīga pieeja ir galvenais veids, kā pasargāt mūsu mežus un dot iespēju arī nākotnes paaudzēm gūt no tiem labumu," skaidro A.Kļaviņš.

Uzņēmums arī uzsver izcilas klientu apkalpošanas nozīmi, kuras pamatā ir patiesa klientu vajadzību izpratne un risinājuma rašana pat vissarežģītākajās situācijās. "Privātā meža" misija noteikt augstus nozares standartus, sadarbojoties ar izciliem cilvēkiem un sasniedzot lieliskus rezultātus, ir guvusi rezonansi klientu vidū un ir iedzīvināta visā plašajā pakalpojumu klāstā, ieskaitot meža apsaimniekošanu, zemes ieguvi, koku stādījumus, lauksaimniecību un CO2 piesaistes kredītus.

Darbinieku privilēģijas un kopīgi mērķi

"Privātais mežs" kultūra sniedzas ārpus biroja telpām. Uzņēmuma darbinieku vidējais vecums ir 26 gadi – kolektīvs ir jauneklīgs, dinamisks un patiesi aizrāvies ar savu darbu. Viena no uzņēmuma piedāvātajām unikālajām priekšrocībām ir pilnībā apmaksāts atvaļinājums visiem uzņēmuma darbiniekiem, ja nospraustais gada mērķis tiek sasniegt – šogad atvaļinājuma galamērķis ir Madeira Portugālē. "Mēs cenšamies radīt pozitīvu un atbalstošu darba vidi, kas ļauj mūsu komandas biedriem būt izciliem," pauž pārdošanas nodaļas konsultante Sanita Juranča.

SIA "Privātais mežs" ir spilgts piemērs progresīvam, inovatīvam un uz komandu orientētam uzņēmumam mežsaimniecības nozarē. Uzsvars uz īpašu darba vidi, apņemšanās nodrošināt ilgtspējību un apzināta koncentrēšanās uz darbinieku izaugsmi un attīstību nodrošina to, ka uzņēmums šajā nozarē piedzīvo strauju izaugsmi un panākumus.

Kā vadošais spēks mežsaimniecības nozarē SIA "Privātais mežs" šobrīd meklē ambiciozus un mērķtiecīgus cilvēkus, kas gribētu pievienoties uzņēmuma augošajai komandai. Ja tevi aizrauj mežsaimniecības bizness, izmanto iespēju mācīties, augt un izaicināt sevi visstraujāk augošajā mežsaimniecības uzņēmumā Baltijā. Nepalaid garām iespēju būt daļai no šīs inovatīvās un atbalstošās vides – piesakies tagad un pacel savu karjeru citos augstumos kopā ar "Privātais mežs"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!