Foto: Shutterstock
Vienmēr iecienītie tunča - olu salāti ar sieru.

::recepte::

Ņem konservētu tunci eļļā.

Sagriež smalki sīpolus vai lociņus - diezgan daudz, bet nepārspīlējot.

Sarīvē vai smalki sakapā diezgan daudz vārītu olu.

Visu sajauc ar rīvētu sieru un majonēzi.

10Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

tuncis savā sulā sīpoli vārītas olas majonēze siers

Sagatavošana

1

Ņem konservētu tunci eļļā.

2

Sagriež smalki sīpolus vai lociņus - diezgan daudz, bet nepārspīlējot.

3

Sarīvē vai smalki sakapā diezgan daudz vārītu olu.

4

Visu sajauc ar rīvētu sieru un majonēzi.

Iesūtīja: Kaķiitis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!