Foto: AP/Scanpix
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubam Goldensteitas "Warriors" šajā sezonā, visticamāk, vairs nevarēs palīdzēt latviešu centrs Andris Biedriņš, kura kreisās potītes savainojums ir izrādījies nopietnāks, nekā sākotnēji prognozēts.

Kā vēsta NBA apskatnieks Ārts Garsija, uzticami avoti "Warriors" komandā norādījuši, ka Biedriņš šosezon laukumā nedosies. Sākotnēji tika ziņots, ka Biedriņš izlaidīs tikai četru izbraukuma spēļu sēriju, bet pēc tās varētu atgriezties un piedalīties "Warriors" pēdējās desmit spēlēs.

"Warriors" pagaidām sīkāk informāciju par Biedriņa savainojuma nopietnību nesniedz.

Šī ir viena no sliktākajām sezonām Biedriņa karjerā. Vidēji spēlē viņš laukumā bijis tikai 23,7 minūtes, guvis piecus punktus, izcīnījis 7,2 atlēkušās bumbas un bloķējis 0,9 metienus.

Jau ziņots, ka Biedriņš kreisās potītes traumu guva pagājušās trešdienas spēlē, kurā "Warriors" nenosargāja 18 punktu pārsvaru un ar 106:112 piekāpās Dalasas "Mavericks". Trešajā ceturtdaļā Biedriņš ar ārstiem devās uz ģērbtuvēm un laukumā vairs neatgriezās. Pēc spēles Biedriņš nemācēja izskaidrot, kurā brīdī īsti ir guvis savainojumu.

Pagājušā gada decembra vidū Biedriņš vienā no treniņiem guva tieši kreisās potītes savainojumu. Sākotnēji toreiz bija domāts, ka Biedriņš izlaidīs dažas spēles, tomēr atveseļošanās ieilga un laukumā viņš atgriezās tikai 5.janvārī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!