Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
"Dinamo Rīga" hokeja klubs ir panācis vienošanos ar aizsargu Sandi Ozoliņu, kurš arī nākamo sezonu līdz ar to aizvadīs Rīgas "Dinamo" komandā, vēsta kluba mājas lapa.

Trešdien notikušajā akciju sabiedrības "Dinamo Rīga" padomes sēdē tika izskatīti jautājumi par Rīgas "Dinamo" un HK "Rīga" sastāva komplektāciju, abu komandu treneriem un gatavošanās posmu jaunajai sezonai. Kluba vadība ir vienojusies ar komandas kapteini Sandi Ozoliņu par to, ka viņš arī nākamo sezonu aizvadīs Rīgas "Dinamo".


AS "Dinamo Rīga" padomes locekļi izanalizēja valdes ziņojumu par to, kā norit darbs pie sastāva komplektācijas nākamajai sezonai. Konkrēti uzvārdi tiks paziņoti lapā pēc līgumu parakstīšanas.

Tāpat AS "Dinamo Rīga" padomes locekļi izvērtēja kandidātus uz Rīgas "Dinamo" galvenā trenera posteni, kura vārds tiks paziņots tuvākajā laikā.

Sandis Ozoliņš ir otrs no "Dinamo" hokejistiem, kam šīs sezonas izskaņā beidzas līgums ar klubu un ar kuru tas ir pagarināts. Marta beigās klubs paziņoja par līguma pagarināšanu ar aizsargu Arvīdu Reķi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!