Foto: AFP/Scanpix
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Čehovas "Vitjaz" bijušais uzbrucējs Dārsijs Vero Čehijas masu medijiem atklājis, ka "Vitjazj" komandā daudz kāvies, jo to prasījusi kluba vadība.

Vero, visticamāk, karjeru turpinās Čehijā, kur uz pārbaudes laiku ir pievienojies "Ocelari Trinec" komandai.

"Ja pavērojiet manu sniegumu Čehovā, tad bija tikai kautiņi un kautiņi. Tieši tādu stilu no mums prasīja bosi. Savukārt man tā bija iespēja labi nopelnīt," neslēpj Vero, kurš vienā no labi zināmiem kautiņiem sakāvās ar čehu hokeja zvaigzni Jaromīru Jāgru, kurš spēlēja Omskas "Avangard". "Bet es varu spēlēt arī savādāka veida hokeju. Slidošana, cīņa par ripām, vārtu gūšana – to es arī māku."

"Varbūt es nespēlēju tik labi, kā citi, taču vienmēr cenšos komandai dot labumu. Spēles laikā mani pārņem emocijas, bet dažreiz ir tā, ka pārāk izplūstu emocijās," piebilst Vero.

Atceroties "Vitjazj" un "Avangard" kautiņu, Vero uzsvēra, ka abu komandu attiecības jau ilglaicīgi bijušas saspīlētas. Tāpēc Vero nedaudz bijis pārsteigts par Jāgra ne pārāk laipniem izteicieniem pēc šī kautiņa. "Lasīju dažus Jāgra izteicienus... Katram savs darbs. Jā, kādam tas nav pārāk godājams, kā citiem talantīgākajiem spēlētājiem. Bet no mums Čehovā to arī prasīja."

"Avangard" un "Vitjazj" komandu duelis 2010.gada 9.janvārī tika pārtraukts ceturtajā minūtē, kad izcēlās masveida kautiņš. Komandas attiecību skaidrošanu turpināja arī 2010.gada 9.decembrī, kad pirmais kautiņš izcēlās jau sestajā sekundē. Šī spēle gan tika pabeigta, taču KHL piesprieda bargus sodus iesaistītajiem spēlētājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!