Foto: DELFI
Latvijas Basketbola līgas (LBL) ceturtajā finālspēlē "VEF Rīga" komandai, visticamāk, nevarēs palīdzēt Kristaps Janičenoks un Artjoms Parahovskis, pastāstīja vienības direktore Laila Spaliņa.

Kā ziņots, Janičenoks traumas dēļ nevarēja piedalīties jau sērijas trešajā spēlē, bet Parahovskis un Trevons Hjūzs traumas guva šīs cīņas gaitā. Neskatoties uz savainojumu epidēmiju, "VEF Rīga" trešajā spēlē pagarinājumā pieveica regulārā čempionāta spēcīgāko komandu "Ventspils" ar rezultātu 90:85.

"Kristapam un Artjomam nopietnākas pārbaudes tiks veiktas tikai šodien, jo tās neizdevās izdarīt vakar, tomēr, visticamāk, viņi nevarēs spēlēt," stāstīja Spaliņa. "Savukārt Trevonam ir tā pati trauma, kas iepriekš, tikai citā vietā."

Janičenokam un Hjūzam ir sastieptas potītes, bet Parahovskim - muskulis. Hjūzs ar šo traumu cīnās jau ilgāku laiku un tāpēc LBL izslēgšanas cīņās piedalījies tikai divās spēlēs, bet Parahovskis muskuli pirmoreiz traumēja "MasterCard" Baltijas Basketbola līgas (BBL) finālturnīra laikā aprīlī.

Paredzams, ka pilnīgāka informācija par basketbolistu gatavību doties laukumā varētu būt tikai pirms trešdien paredzētās spēles.

Sērijā līdz četrām uzvarām pašlaik "VEF Rīga" atrodas vadībā rezultātu 2-1.

Kā ziņots, sērijas pirmajā mačā "VEF Rīga" uzvarēja izbraukumā ar 79:70, otrajā mačā "Ventspils" izbraukumā revanšējās 75:72, bet trešajā spēlē ar 90:85 atkal pārāks bija "vefiņš".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!