Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" otrās izbraukuma sērijas trešajā mačā piektdien tiekas ar Čerepovecas "Severstaļ" komandu, cenšoties pārtraukt piecu zaudējumu sēriju, kas atmetusi Rīgas komandu uz pēdējo vietu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kopvērtējumā.

Mačs sāksies plkst.18 pēc Latvijas laika, un to tiešraidē būs iespējams vērot Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā.

Kā ziņots, šīs izbraukuma sērijas pirmajā mačā Rīgas "Dinamo" pirmdien ar 1:2 pēcspēles metienu sērijā piekāpās Sanktpēterburgas SKA komandai, bet otrajā spēlē trešdien ar 0:3 zaudēja Maskavas "Spartak".

Šosezon kopumā Latvijas klubs uzvarējis tikai vienā no astoņiem mačiem, savukārt "Severstaļ" hokejisti pēc izcīnītajām divām uzvarām pēc kārtas iepriekšējā mačā ar 0:3 savā laukumā zaudēja Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandai.

Pagājušajā sezonā Rīgas "Dinamo" komanda ar "Severstaļ" savā starpā tikās divas reizes, abās uzvaru svinot Čerepovecas klubam.

Pēc spēles ar "Severstaļ" šajā izbraukuma sērijā Rīgas "Dinamo" svētdien spēkosies ar Čehovas "Vitjaz" vienību.

Pašlaik KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar pieciem punktiem astoņās spēlēs atkritis uz pēdējo, 11.vietu. Tāpat Latvijas klubs šobrīd ieņem pēdējo vietu arī visā līgā. Savukārt "Severstaļ" ar 12 punktiem sešos mačos atrodas astotajā pozīcijā Rietumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!