Foto: F64
Rīgas "Dinamo" hokeja komanda svētdien vakarā dosies otrajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas izbraukumā, taču savainojumu dēļ komandai līdz nebrauks aizsargs Arvīds Reķis, kā arī uzbrucēji Ģirts Ankipāns un Gints Meija, liecina kluba mājas lapā publiskotā informācija.

Šī iemesla dēļ "Dinamo" sastāvā no hokeja kluba "Rīga" ir atgriezies Roberts Bukarts, bet "Liepājas Metalurga" ir izsaukts uzbrucējs Miks Indrašis. Pavisam izbraukumā dosies 24 hokejisti – 2 vārtsargi, 8 aizsargi un 14 uzbrucēji.

Klubs skaidro, ka Reķis pēdējā spēlē pret Maskavas "Dinamo" ir guvis nelielu smadzeņu satricinājumu, dēļ kura viņš nevar pilnvērtīgi trenēties un spēlēt. Klubs prognozē, ka uz nākamajām mājas spēlēm viņš atkal būs ierindā.

Arī Meija pēdējā spēlē ir iedzīvojies nelielā pleca savainojumā, ja viņam atlabšanas process noritēs sekmīgi, tad viņš komandai varētu pievienoties uz pēdējām divām šī izbraukuma spēlēm. Savukārt Ankipānam ir ribu plīsums, un arī viņš ierindā varētu atgriezties uz nākamajām mājas spēlēm.

Šajā izbraukumā Rīgas "Dinamo" aizvadīs četras spēles - Sanktpēterburgā pret SKA (3. oktobrī), Maskavā pret "Spartak" (5. oktobrī), Čerepovecā pret "Severstal" (7. oktobrī) un Čehovā pret "Vitjaz" (9. oktobrī).

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" pēc aizvadītām sešām spēlēm ir sliktākais sezonas sākums KHL četru sezonu laikā.

Septembrī aizvadītajās sešās spēlēs rīdzinieki guvuši tikai vienu uzvaru - 5:3 pār sava bijušā galvenā trenera Jūliusa Šuplera vadīto Maskavas CSKA. Vēl vienu punktu Rīgas "Dinamo" ieguva zaudējumā "bullīšos" Minskas "Dinamo", bet pārējās četrās spēlēs zaudējumi bija pamatlaikā (pret Kazaņas "Ak Bars", Mitišču "Atlant", Popradas "Lev" un Maskavas "Dinamo").

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!